echipa


DESPRE NOI

TOP RAM PROJECT S.R.L
., companie romaneasca infiintata in anul 2006, ofera servicii profesionale in domeniul consultantei in afaceri si proiectare: elaborare si implementare proiecte finantate din fonduri europene in domenii ca: infrastructura, constructii civile, alimentare cu apa si canalizare, prin aportul unui grup de specialisti cu experienta relevanta.

Concepte ca incredere, castig, rezultate si valoare se regasesc in fiecare activitate pe care o desfasoara sau in fiecare proiect pe care il realizeaza compania pentru clientii sai, datorita seriozitatii, onestitatii, inteligentei si energiei colective de care da dovada echipa noastra.

Maniera in care relationeaza cu clientii este una transparenta si directa, lucru ce poate fi demonstrat de atentia deosebita pe care o acorda mentinerii increderii si respectului investite in companie de clientii sai.

Incepand cu anul 2010 TOP RAM PROJECT S.R.L. este certificata ISO 9001, 14001 si 18001.

Dintre proiectele derulate, cele mai relevante privind varietatea experientei noastre sunt:

• Lucrari de constructie si montaj centrala fotovoltaica in cadrul proiectului „Centrala fotovoltaica de producere a energiei electrice din conversia energiei solare in orasul Mizil, Jud. Prahova”, finantat prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice.

• Servicii de consultanta privind managementul proiectului pentru proiectul depus pe axa 5-5.1 "Reabilitarea si extinderea infrastructurii turistice in orasul Rupea”

• Servicii de proiectare pentru realizarea proiectului “Parc de agrement Tei - Plumbuita” in vederea accesarii Programului Operational Regional, Axa prioritara 5 – Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, Domeniul de interventie 5.2 – Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice

• Consultanta de specialitate pentru realizarea Studiului de Oportunitate privind „Sistemul de Management al transportului in comun - linii tramvai si Interconectare cu transporul subteran – linii metrou in Municipiul Bucuresti”;

• O gama variata de servicii au fost realizate si pentru implementarea proiectului “Harti de hazard si de risc la inundatii in bazinul hidrografic Prut-Barlad”, proiect cofinantat din Fondul de Coeziune.
Astfel, in cadrul acestui proiect s-au realizat studii geodezice si topobatimetrice,ortofotoplanuri, scanare LiDAR, modelare digitala a terenului, acestea constituind baza necesara pentru realizarea modelarii hidrologice si hidraulice si a hartilor de hazard si risc.

• Servicii de consultanță tehnică pentru reabilitarea siturilor contaminate istoric cu produse petroliere, faza I – Obiectivele Arpechim, Doljchim si Petrobrazi.

In prezent compania noastra este de asemenea implicata in proiecte de anvergura, bazate pe experienta companiei si a echipei sale, cele mai importante fiind:


• Servicii de proiectare si asistenta tehnica pentru realizarea Centrului Municipal Integrat pentru Situații de Urgență – suport al Sistemului de management al situatiilor de urgenta la nivelul municipiului Bucuresti. Proiectul este finantat de Primaria Municipiului Bucuresti si, in prezent, se afla in faza de constructie. Sistemul de Management al Situatiilor de Urgenta al Municipiului Bucuresti asigura aducerea intr-un centru de comanda comun, a tuturor dispecerilor si coordonatorilor 112, Salvare – SMURD, Pompieri, Politie etc. Acest concept este cel mai eficient in ceea ce priveste operativitatea de interventie, salvand astfel vieti, bunuri si protejand mediul inconjurator.

• Servicii de proiectare pentru Reabilitarea si extinderea Statiilor de epurare apa uzata in Orasele Sinaia, Breaza si a Statiilor de tratare apa potabila in Orasele Comarnic si Sinaia, Judetul Prahova.

• Servicii de proiectare pentru Reabilitare si Extinderea Statiilor de epurare apa uzata in orasele Campina si Plopeni, Judetul Prahova.

• Implementarea unui sistem informational suport de asistare a deciziilor strategice privind gestionarea durabila a ecosistemelor forestiere la nivelul autoritatii publice centrale care raspund de mediu si sivicultura

Toate aceste proiecte au contribuit la cresterea cifrei de afaceri – de la 6 mil lei in 2011 la 24 mil in 2012 si, respectiv, la 35 mil lei in 2013 dar, mai ales, la acumularea de experienta intr-o mare varietate de domenii, precum: Geodezie, GIS – Sistem Informațional Geografic, Topografie, Cadastru,Cartografie, Fotogrammetrie, Scanare Aeriană/Terestră, Modelare Hidrologică/Hidraulică, Studii Geologice/Hidro-geologice/Geotehnice si Fundații, Aplicatii web, Energii regenerabile, Construcții civile si industriale, s.a.

Top Ram Project SRL - Toate drepturile rezervate